De kracht van het kweken van de snijhortensia

Als snijhortensiakweker vol trots de mooiste snijhortensia's kweken en op het juiste moment de bloemen oogsten voor arrangeurs en bloemisten. Een veelzijdige seizoensplant met heel veel voordelen. Elk seizoen weer.

Hoogwaardig plantmateriaal in verschillende facetten

Van jonge plant tot doorworteld plantmateriaal

Al jarenlang is hortensiakwekerij Van Klaveren Plant een bekend leverancier van hoogwaardig plantmateriaal voor de snijhortensiateelt in verschillende vormen. Ben je voor jouw snijteelt op zoek naar doorworteld plantmateriaal, trekbare planten of jonge planten? Wij leveren precies de vorm of maat die je nodig hebt.

Trotse samenwerking met onze telers

Wij zijn trots op de samenwerking die we hebben met de telers van onze rassen. We zien dat de telers die met onze variëteiten werken tot zeer bijzondere resultaten komen. Daarom laten we graag zien wie deze telers zijn.

Ontmoet de telers
Nooit Gedacht bv

Nooit Gedacht bv

Kudelstaart

Ook voor begeleiding tijdens de teelt van snijhortensia's

Van Klaveren Plant is niet alleen leverancier van plantmateriaal voor de snijhortensiateelt. Ook nazorg en teeltadvies horen daarbij vinden wij. Denk aan meer dan 40 jaar hortensia-ervaring die we graag met onze klanten willen delen.

Hoe wij telers kunnen helpen
Picture

Met één been in de toekomst

De toekomst voor de hortensia als snijbloem kent een verre horizon. Van Klaveren Plant draagt daar aan bij en is hard bezig om samen met de snijhortensiatelers deze toekomst in te richten. Veredeling en selectie, teeltonderzoek en technische toepassingen zijn tools om de snijhortensiateelt verder te ontwikkelen. 

Ontdek hoe wij innoveren

Een rijk assortiment aan snijhortensia's

Van Klaveren Plant heeft een zeer dynamisch aanbod aan snijhortensia's. Onze standaardrassen snijhortensia zijn altijd een schot in de roos doordat ze in het verleden hun waarde al hebben bewezen. Soms vraagt de markt om exclusievere rassen: aparte vormen, kleuren en bloeiwijzen binnen de Hydrangea-groep. Daarom heeft Van Klaveren Plant de Specials geselecteerd. Onze klanten die deze selecties uitvoeren komen tot zeer bijzondere resultaten.

Ontdek ons assortiment
Picture

Advies nodig over snijhortensia's?

Ard van Klaveren
Bel Ard van Klaveren 06 194 106 52